友人今晚起旺角附近, 唔想食D連鎖食肆+排勁耐隊, 想試下樓上鋪可以傾計+坐得舒服D, 所以就黎左to-gather😄 其實起洗衣街, 近旺角E2地鐵站- - -叫set送是日餐湯及($32)飲品一杯.是日南瓜湯: 熱到出煙🎃有南瓜絲+麵包糠, 有口感A餐 卡邦尼煙肉扭扭粉 ($95)D餐 芝士白汁吞拿魚焗扭扭粉 ($97) 雖然係焗意粉, 面頭芝士會乾, 但又保持到入面芝士白汁嘅濕潤👍吞拿魚鋪滿全個碟, 食到最後都仲有吞拿魚👍有洋蔥, 帶到甜味榛子朱古力 (熱) ($37) 榛子味好濃好香, 好滿足情意綿綿 (凍) (朱古力, 雲呢拿雪糕, 棉花糖) ($50)- - -侍應好細心👍上菜時, 記得邊位客人點咩菜, 放啱位置😉而且提示意粉啱啱焗好,小心熱♨ 侍應有禮, 上菜時有簡單講餸名. 職員都有著制服, 感覺好pro. 臨走有講拜拜餐廳音樂輕快, 晚餐愉快. 櫈pan夠高, 私隱度高, 座位闊落, 坐得舒適.欣賞board / card games夠多, 實有1款啱玩. 除左有大家平時玩開既, 其實都可以試玩新games😉
- - -
叫set送是日餐湯及($32)飲品一杯.
是日南瓜湯: 熱到出煙🎃有南瓜絲+麵包糠, 有口感

A餐 卡邦尼煙肉扭扭粉 ($95)
D餐 芝士白汁吞拿魚焗扭扭粉 ($97)

榛子朱古力 (熱) ($37) 榛子味好濃好香, 好滿足
- - -