2014-12-29 11163 瀏覽
樂天大喜屋其實應該係大喜屋分身,訂枱方面較尖咀大喜易book勁多lol!基本上一打去都接通到!聽電話個位小姐都幾好禮貌,未至於其他問多兩句想收線咁P.S多謝某好好人Staff提醒我係Order食物紙到寫Table nO. 如果唔係寫完等於冇寫!到時有排等了~一坐低飲番罐lemon tea冇有錯,即使唔係Vita係Lotte,只要夠凍,都照單全收呀!樂天蠔仔餅-有心思!每件都會用迷你鐵板仔盛住嚟上菜,感受到鐵板個隻餘溫,雖然未至於出晒煙咁誇張!燒大蝦-每隻蝦大細差唔多,唔會話叫3隻,當中俾1隻細咁撈埋比客人,好彩!而且,蝦肉冇燒到dry晒同埋係暖的!燒鯖魚-上枱仲係暧暧的,味道同大喜差唔多,我自己就唔中意吱lemon係舊魚到,唔吱仲好味我發覺!!!不過最好就一上枱好食啦!擺到凍晒魚肉硬左唔好味了!蟹粥-一樣保持大喜水準同好味道,綿綿粥地,如果再俾多d蟹就好,貪心的說法~食左咁多濃味野,食碗粥清下喉嚨都唔錯!1人1小碗夠晒,再多個肚太多水了,食唔落!Staff方面,某d位置會有屏風係到擋住視線,想staff即刻睇到你,不妨遞高手之餘可能大聲一點示意!staff都叫做幾有禮貌,自己唔得閒收O
樂天蠔仔餅
燒海蝦
燒鯖魚
蟹粥

如果唔係寫完等於冇寫!
到時有排等了~

雖然未至於出晒煙咁誇張!

而且,蝦肉冇燒到dry晒同埋係暖的!

唔吱仲好味我發覺!!!
不過最好就一上枱好食啦!擺到凍晒魚肉硬左唔好味了!

staff都叫做幾有禮貌,自己唔得閒收Order食物紙,都會叫旁邊staff幫手過嚟接,有反應俾到客人!!!

餐廳環境方面,參照以往大喜屋設計同呢間比較,燈光較為明亮一點,環境較開陽,走廊較闊,
容易出入去廁所
P.s如果女廁有全身鏡就可以更方便愛美小姐們照鏡
,整理衣服!
另外,增設左'甜品飲品自助區',可以出去自己拎飲品&雪糕雪條,冇記錯有大喜雀巢雪糕!
仲要任食~~~你有能力就盡食啦!小妹自問一杯已足夠!
唔係咁好咁多甜野!

• 蟹粥
  • 樂天蠔仔餅