2022-10-13 169 瀏覽
外賣壽司一定要叫呢間千之味,分店愈開愈多,而且每次外賣都有冰塊同保溫袋送,好細心,行耐啲都唔怕,必點既緊係我最中意食既火炙系列,火炙黑椒三文魚壽司同火炙左口魚邊壽司超正呀,左口魚燒完入口即融,個種魚油香簡直無得頂,海膽軍艦,餐廳選用加拿大海膽,味道濃郁而且質感較厚實,最鍾意佢齒頰留香既海膽味,軟殼蟹手卷都要大讚,即叫即炸既軟殼蟹,好多蟹膏鹹鹹地,加埋蟹子沙律醬,好好食,外脆內軟,我哋另外再叫左千之人氣壽司拼盤D,五色丼,吞拿魚蓉飯,炸餃子等等,全部都好好食,材料又新鮮,炸餃子十分juicy,外皮香脆,搭配餃子汁一流,大大力讚呀!大家快啲一齊去支持下高質小店!😋😋