2023-07-14 2270 瀏覽
因為要寫呢個劣評所以專登開個open rice account, 因為真係好嬲🤬🤬🤬🤬網上book jor 星期五晚6點時段嘅2人枱,訂座條款寫明張枱會hold 10分鐘,字面理解即係會hold 到6:10pm。但當日6:10分趕到餐廳門口,見reception 前面有兩組人等緊安排入座,於是我就排隊等佢地搞好哂就到我諗住攞位。點知reception 話張枱已經俾左頭先入座果pair 人,於是我話我已經係6:10分到左,係等你哋處理好前面嘅人,點解張枱會俾左人,咁即係張枱無hold 到10分鐘喇,佢哋解釋唔到,淨係話已經無枱啦…Reception 在原本hold 枱嘅時間內將枱安排左俾其他人,已經令人好失望。我同Reception 理論嘅時候態度又差,真係令人對成間邊爐店嘅印象極差。想搵投訴電話又無,唔會再食呢間。真係超嬲!!!!!

2023-07-14