2021-11-14 779 瀏覽
頭先1:30pm 去到門口,等店員帶位,等了10分鐘,外面的店員睇到都唔指示去邊排隊或就座,然後裡面的女店員指示可坐在某位置,我地見有個留座牌在台上但佢叫我地坐低就坐。然後有個肥女店員就話留座唔坐得,我話"下你個店員話坐呢度",佢唔出聲走左,然後我同朋友起身,想去問姐係點,係咪冇位,肥女店員完全沒有反應,裡面的店員也沒有反應,如果你話冇位要等下我都ok,我地起身後完全不理會我地,然後有個男店員就話你坐啦,指返我地去原本個位,我同朋友深感被玩,而且完全沒有禮貌。前幾個月去過買咖啡,已經覺得冇服務得黎又貴,冰多過咖啡,點知而家完全沒有進步,我嬲到第一次寫食評要寫呢間,幫襯隔離兩間cafe好過。

2021-11-14