2024-03-14 1170 瀏覽
今日想食好食嘅中菜,於是嚟咗呢間位於荃灣廣場,叫做三希樓食啦!✨ 鮮蝦腐皮卷。我想講係好好好食🤗🤗 個皮煎得啱啱好,再加足料彈牙蝦仁!外層煎到少少脆,金金黃黃,又靚又好食!🤠✨ 蒜香鮮蝦春卷 。喂,乜又係蝦嘅!🤭,份量超大,極大舊! 食落脆卜卜!10個脆有10個脆!😣😣好滋味✌🏼✨ 水晶鮮蝦餃。蝦蝦蝦。一不離二,二不離三!再整多籠水晶蝦餃!皮薄餡靚,大大粒!大滿足。😝蝦餃層皮一啲都唔厚超薄。🤛🏻✨ 極品溜沙飽。終於唔是蝦了,叫咗幾款都係蝦做餡嘅嘢食,而家就整返籠我至愛的流沙包。嗱!流沙包超軟熟,流沙餡非常香噴噴,口感層次豐富師傅整得好好,👍🙆‍♀️總括嚟講,點心整得10分精緻,皮薄餡靚,價錢合理,份量大,係一間值得推介嘅酒樓!
今日想食好食嘅中菜,於是嚟咗呢間位於荃灣廣場,
叫做三希樓食啦!