天氣涼涼地又係時候食肥自己過冬的時候,今次叫咗$388套餐,鍾意食咪隨便叫,無限食和牛🐮秘方麻辣鍋牛夫人秘方麻辣鍋用以辣乾、大紅袍花椒、郫縣豆瓣及三十多種中藥材熬成。先烤後煮的牛骨帶有濃郁香味,氣味醇香,今次食小辣,已經好滿足。必食推介一坐低就送的牛丸印象最深刻,澳洲和牛肉丸,肉味濃郁爽口彈牙齒頰留香,真係一試難忘,再試無妨,可惜每人只送兩粒,遇到為食的朋友要小心自己粒丸。至於套餐內,包括安格斯牛小排,牛香味夠濃澳洲和牛M5牛肩卷🐂 入口嫩滑且帶油脂感S R F美國黑牛後腿肉安格斯特選牛板腱美國PRIME 極級肩里肌排名不分先後都係小編最喜愛嘅部位牛胸爽,係今次的新嘗試感覺比較爽口咁多款高質和牛/安格斯,任食黎講真係好高質~ 除咗牛之外,仲有好多台灣小食牛媽秘製滷牛筋,牛肚蟹籽墨汁漿千貝鮮魚漿章魚珍珠漿士林鹽酥雞梅甘酥脆薯真豬小香腸魚香皮蛋豆腐雖然未買到機票去旅行,唯有食住啲小食頂住檔先最後梗係唔少得,食返個甜品先走今期有Häagen-Dazs士多啤梨西瓜味限定同Movenpick 士多啤梨味飲品方面,有珍珠奶茶同冷凍茶

秘方麻辣鍋

必食推介

至於套餐內,包括
安格斯牛小排,牛香味夠濃
澳洲和牛M5牛肩卷🐂 入口嫩滑且帶油脂感
S R F美國黑牛後腿肉
安格斯特選牛板腱
美國PRIME 極級肩里肌
排名不分先後都係小編最喜愛嘅部位
牛胸爽,係今次的新嘗試感覺比較爽口

咁多款高質和牛/安格斯,任食黎講真係好高質~

除咗牛之外,仲有好多台灣小食
牛媽秘製滷牛筋,牛肚
蟹籽墨汁漿
千貝鮮魚漿
章魚珍珠漿
士林鹽酥雞
梅甘酥脆薯
真豬小香腸
魚香皮蛋豆腐
雖然未買到機票去旅行,唯有食住啲小食頂住檔先

最後梗係唔少得,食返個甜品先走
今期有Häagen-Dazs士多啤梨西瓜味限定
同Movenpick 士多啤梨味

飲品方面,有珍珠奶茶同冷凍茶