Mango Bubble Shake楊珠甘露奶昔: 不能不試. 一飲再飲. 不能錯過.Guava Lemonade番石榴檸檬: 唔錯.焦糖奶昔Caraml Shake: 普通, 焦糖味唔夠濃. 可能咖啡奶昔及楊珠甘露奶昔, 太出色吧! 太有比較.WHITE TRUFFLE白松露芝士牛肉漢堡: 好好味, 肉汁足, 啖啖滿足. 可一食再食, 趁限定期.ShackBurger: 肉汁夠, 蔬菜新鮮. 芝士及醬汁都惹味.Dark Meat Hot Chicken: "雞腿肉", 肉嫰外脆, 配料新鮮.  (但還是牛肉係最精彩之選!)白松露波浪薯條: 醬汁足, 好好味.脆炸雞塊配蜜糖芥末: 需醬汁夠, 但我麻麻, 肉唔夠嫰.

Guava Lemonade番石榴檸檬: 唔錯.

白松露波浪薯條: 醬汁足, 好好味.
炸雞塊配蜜糖芥末: 需醬汁夠, 但我麻麻, 肉唔夠嫰.
期間限定白松露
楊珠甘露奶昔MANGO BUBBLE SHAKE
楊珠甘露奶昔&ShackBurger
楊珠甘露奶昔
ShackBurger
脆炸雞塊配蜜糖芥末,Caraml Shake & ShackBurger
脆炸雞塊配蜜糖芥末
焦糖奶昔Caraml Shake
題外話/補充資料: 白松露芝士牛肉漢堡: 單層/ 雙層, 都很好味, 限定期內, 不能錯過.
2023-12-05
期間限定白松露