餐廳: 金飯館
資訊:

2023-03-07 432 瀏覽
🇭🇰金飯館·呢間我地想食好耐㗎喇 咁啱我地嗰個星期六嚟觀塘呢邊買嘢 就終於試到啦😍😍我哋本身其實唔諗住嗌兩個飯既 但係見到隔籬枱嗰個龍躉球飯實在太吸引 所以忍唔住嗌左 最後飽到傻左都食唔曬 要外賣攞走第二日再食🤣🤣·即叫即炸椒鹽豬扒飯$78 l 焦香煎焗龍躉球飯$118佢個椒鹽豬扒我自己超級鍾意😍😍佢豬扒份量好多 而且佢個豬扒肉質好好 超嫩 唔係用咗好多鬆肉粉嗰個感覺 係實淨嘅 而且佢個椒鹽真係超惹味🐷之後佢個炒飯底都炒得好靚 係真係好乾身 粒粒分明 不過佢個飯我自己就略嫌唔係好夠熱 如果真係繁忙時間去嘅話 去流快啲再熱啲應該會再好味啲🍚🤤🤤之後佢個龍躉球飯都超好味 佢個魚肉係真係好大塊 好啖啖肉 而且面頭煎到好香 不過我自己都係鍾意椒鹽豬扒多啲😈😈·#rbyeat#rby港式#rby牛頭角 #rby觀塘·📍牛頭角牛頭角道323號地下J號舖
🇭🇰金飯館
即叫即炸椒鹽豬扒飯$78