2022-11-29 184 瀏覽
今日無咩胃口,想食下中式粉面,呢間餐廳成日都見到,都好出名,不過一直都冇試過,但呢間餐廳有咁多分店,相信唔會太差~我哋叫咗一個豬手雲吞米線,豬手超級大隻,而且好入味,滿滿嘅骨膠原,唔錯唔錯!雲吞都好足料,大大粒,入面仲有兩隻蝦,好抵食!另外再叫咗個炸醬幼麵,見佢嘅牛三寶係招牌,就當雙拼咁叫黎試下,發現咁樣叫好似抵d🤣炸醬麵味道都唔錯,同一般喺街出邊食嘅差唔多,不過牛三寶果然係招牌菜,全部都好入味,而且牛腩一啲都唔韌,肥瘦適中,而且一個價錢就可以食曬三樣招牌牛,值得一試👍🏻👍🏻嘢飲方面就叫左凍檸樂同凍檸賓,檸樂啲冰係另上,都算細心。總括嚟講,講得味道唔錯,性價比幾高,下次經過都可以再食😋😋