2019-12-22 327 瀏覽
之前來Story 已經係2,3年前,曾經,係曾經係很好吃,食物都用心做的!(晚飯時間仲可以帶紅酒🍷)但而家就.........今晚就再幫襯變成黃店的Story, 其實Menu 圖片係完全無變!我哋點左巴馬火腿Pizza $88/ 香蒜辣椒蜆肉煙肉意粉$88 / 煙三魚凱薩沙律 $68性價比其實算低,最主要係個意粉🍝,硬到不得了,又唔熱,涼拌意粉咁!我畢左一碟仔食已經食唔到落去,太硬,根本咬唔到胃都有少少不適🤢Pizza 個邊焗到又濃又硬,我同老公都食淨個邊...呢一餐簡直係胃功能大挑戰!最後提一提,女侍應啲服務態度有待改進,餐飲要我哋跟餐叫;水吧哥哥落單的話就可以俾其他客人餐到左分開叫;明明餐廳唔爆又唔俾啲舒適啲嘅位置客人,仲要2人嘅坐到迫埋一堆!(唔係茶記食lunch 時段喎!?)

胃都有少少不適🤢