木系咖啡店🥯☕️₍ᐢ⑅•ᴗ•⑅ᐢ₎♡我地2個人叫咗2款bagel share,好貼心本身已切開一半(◍¯∀¯◍)分別叫咗以下2款🥯: 🐮Pastrami & Guacamole 🥑 $58💛Smoked Salmon & Wasabi Mayonnaise $62 嘻嘻,我哋都係鍾意煙三文魚嗰款多啲,wasabi mayonnaise醬同佢好夾,一啖接一啖咁停唔到呢٩(๑´3`๑)۶ 另一款既味道冇咁突出,加上🐄🐄 始終會比較乾柴,食起上嚟冇咁滋味,不過我都好鍾意Guacamole既配搭!而不得不提個bagel都好好食,煙煙韌韌,而且喺同其他配料一齊食嘅時候都仲食到佢嘅味道呢!推介!不過要注意嘅係,即使你叫咗一人一份主食,都仲係一定要嗌一杯嘢飲㗎!係佢嘅最低消費嚟ʕ´•ᴥ•`ʔ 好彩同行嘅朋友都鍾意飲咖啡☕️ 而佢嘅Long black 同 Flat white 都唔錯呢!回頭指數🦖: 4/5 會為了smoked salmon bagel再回來 hehe不過一定要點一杯飲品會扣少少分,畢竟唔係每一個人都飲咖啡嘛,之前有朋友要叫一杯茶都要$55 呢"٩(ー̀ꇴー́)LUNGO (長沙灣)📍長沙灣
木系咖啡店🥯☕️₍ᐢ⑅•ᴗ•⑅ᐢ₎♡

分別叫咗以下2款🥯:
🐮Pastrami & Guacamole 🥑 $58

回頭指數🦖: 4/5

LUNGO (長沙灣)
📍長沙灣福華街571號曉悅地下2號舖

其他分店位置ฅ•ﻌ•´ฅ
📍九龍灣、北角、灣仔

聽講有啲分店得好少座位,🦖🦖去之前要先睇吓環境啊!

#lungo #長沙灣美食
  • Chicken & Wasabi Mayonnaise Bagel