🫐仙氣獨角獸乳酪碗Share size 乳酪碗,夢幻紫色tone, 甜酸creamy又順滑,topping 水果有珍寶藍莓,士多啤梨,raspberry, blackberry,四款水果都新鮮香甜,調和乳酪酸味!🥪獨角獸魔法三明治厚切煎蛋配以芋泥夾心,甜甜鹹鹹,加埋軟糯芋泥,香脆多士外層,口感特別有層次!💕粉紅吞拿魚貓耳朵粉以火龍果天然色素及甜味,配忌廉製成粉紅色醬汁真係好特別。另外貓耳朵粉夠煙韌,有嚼勁,加上造型「兜」住醬汁,粒粒都均勻夠味!當然唔少得吞拿魚,煙燻加上香烤外層,柔軟感覺配意粉食好balance!🦄甜蜜芋泥獨角獸梳乎厘令人非常期待嘅甜點,由於梳乎厘熱辣辣即做,所以會溶化忌廉及棉花糖,影相就要快手啲!咁夢幻嘅粉紫色係芋泥元素,忌廉也充滿淡淡嘅芋頭味,芋泥香軟綿綿,仲有日式mochi,cotton candy,marshmallow,睇👀到已經充滿甜蜜!☕️繽紛獨角獸咖啡(熱)少女心爆發,滿滿棉花糖,粉紫奶泡,自己慢慢加入咖啡,細細品嚐。💜綿綿獨角獸沙冰(凍)同樣咁值得打卡,唔會太甜,飲落有粒粒香芋!餐廳不定時有唔同嘅主題或聯乘限定,每次都吸引我無限loop回訪打卡! 而今
🫐仙氣獨角獸乳酪碗
仙氣獨角獸乳酪碗

🥪獨角獸魔法三明治
獨角獸魔法三明治

💕粉紅吞拿魚貓耳朵粉
粉紅吞拿魚貓耳朵粉

🦄甜蜜芋泥獨角獸梳乎厘
甜蜜芋泥獨角獸梳乎厘

☕️繽紛獨角獸咖啡(熱)
繽紛獨角獸咖啡

💜綿綿獨角獸沙冰(凍)
同樣咁值得打卡,唔會太甜,飲落有粒粒香芋!
綿綿獨角獸沙冰(凍)

餐廳不定時有唔同嘅主題或聯乘限定,每次都吸引我無限loop回訪打卡! 而今次獨角獸嘅主題吸引一眾大人小朋友,現場目測都幾多人點獨角獸主題食品,環境一片歡樂,食完童真level up👶🏻!
仙氣獨角獸乳酪碗
獨角獸魔法三明治
粉紅吞拿魚貓耳朵粉
甜蜜芋泥獨角獸梳乎厘
繽紛獨角獸咖啡
綿綿獨角獸沙冰(凍)