2023-07-04 239 瀏覽
 我地成日去餐廳Cafe 打卡食飯,又飯又意粉,仲有甜品,難免有罪惡感😅而家潮流興健康美食,本地中央廚房食品品牌 Cooking Mission 就同與本地精品咖啡店 NODI Coffee 合作,設計出既讓大家吃得安心愉悅又健康的🌟生酮西餐,並會期間限定於堅尼地城店NODI Coffee Works供應。 生酮松露雜菌椰菜花飯採用淡忌廉、草飼牛油及黑松露菌醬作調味,配上新鮮椰菜花、雞肶菇、鮮冬菇及洋蔥等,好味又健康生酮肉醬千層麵用咗雞蛋代替麵粉,加上優質免治豬肉、蕃茄等,仲有好多健康調味,食落同樣好有口感,醬汁味道濃郁,低碳又蛋白質滿滿生酮巴斯克蛋糕甜品都可以低碳,重點係採用零熱量的赤藻糖醇和阿洛酮糖取代白糖,令「甜品控」食完都全無罪惡感😌記得要試埋NODI Coffee咖啡,我哋就點咗Earl Grey Mocha, Dirty, Lemon Coffee,Sesame Latte

四川辣蝦長通心粉配龍蝦汁

凱撒烤雞沙律