2021-07-16 504 瀏覽
我大約在夜晚7:00入席,我都明白店內係坐滿咗好多客人,同埋可能店內裏面嘅職員人手不足,所以都要喺門口等一位男士帶我哋入席!但係我感覺佢啲語氣同態度不友善!加上我也覺得佢有一點兒不耐煩!正當我叫佢落單嘅時候,旁邊嘅客人都準備落單,佢示意叫我哋等陣,同埋係一個落單嘅過程當中呢都係態度不耐煩,因為由入門口度坐低佢都冇俾個我哋有兩杯茶,但我眼見新入職的客人都已經有茶了!係我食飯嘅途中我見到佢,好好禮貌好殷勤咁招呼包廂一台客人,對比我哋出邊坐的客人來說可能我哋啲消費不及裏面高,所以換來兩種服務的態度,真係感覺差天共地!到最後買單的時候,係另一位職員好好態度來幫我哋買單,當找錢的時候,佢將一本錢補飛落枱,我從來未咁到如此難受!其實都係食一餐飯我又唔需要你好好嘅服務態度,加上我都冇得罪任何人,唔知點解換來咁嘅服務態度!服務質素差,食物麻麻,價錢也不平!我諗呢一間舖得一個着便服嘅男人態度差之外其他職員嘅態度都好好👍🏻
服務質素差,食物麻麻,價錢也不平!