餐廳: 彩福皇宴 (京瑞廣場1期)
資訊:

2024-03-10 516 瀏覽
繼年初二既早茶,最近幾個星期六/日我同家人都有黎飲茶,覺得服務大有改善,想留言讚賞:- 電話留位服務員李小姐及胡小姐有小心重複訂位內容,態度非常好- 服務員有主動收抬枱上食完的碟同籠見到服務大有改善,希望可以持續!平日飲茶最愛推介:- 燒賣 (燒賣界的天花板,必食)- 海鮮炒鴛鴦米 (有鑊氣,唔油,好好食)- 燒雞 (真脆皮燒雞,皮薄唔多肥膏,比之前的質量提升好多)最近見到有個手剪乳豬的優惠推廣,服務員話得3月13日晚有,個餐好抵食好吸引,不過咁啱果晚唔得閒黎唔到試,希望之後個優惠可以再做,再約班朋友黎食過🤤
- 服務員有主動收抬枱上食完的碟同籠

見到服務大有改善,希望可以持續!

平日飲茶最愛推介:
- 燒賣 (燒賣界的天花板,必食)
- 海鮮炒鴛鴦米 (有鑊氣,唔油,好好食)

• 燒雞
  • 鮮蝦燒賣