服務: 6星每一區都有人負責,fill 水,執碟永遠唔需要你叫,佢哋係自動波去做!環境: 5星唔使多講啦,點會差得去邊!食物 : 4星Refill 得極快!種類唔多,亦無生蠔!但刺身質素極新鮮美味,帶子鮮味,池魚肥美!冷盤海鮮有龍蝦,蝦,螺,鮑魚等!當晚最出色係鮑魚, 唔韌兼好入味!但龍蝦肉質就有小小霉,麻麻哋!熱盤有湯,扒,意粉,焗龍蝦,焗帶子,咖喱同菜等等!無驚喜!當晚羊扒燒到 well done, 真係有小小失準!反而個湯同意粉比較做得出色好味!最欣賞係佢哋嘅麵包,要叫先有,因為係要 keep住送上檯時仲熱,而牛油係凍嘅!真係要讚一個!!甜品,真係平平無奇!試哂全部都無一款令我有再 encore 衝動!身為香港人,點都要去嚟到試一次,但會唔會再嚟?唔。。。。
服務: 6星
環境: 5星
唔使多講啦,點會差得去邊!
食物 : 4星
身為香港人,點都要去嚟到試一次,但會唔會再嚟?唔。。。。