2018-08-16 108 瀏覽
同朋友好耐冇見,放工聚一聚,食個豐富的晚餐。見到呢間餐廳嘅食物同環境好似都唔錯,所以book咗枱試一試。我哋一黎到門口,就見到個門外裝飾幾吸引。因為一早book 定枱, 所以有卡位坐, 好開心.一入到黎都己經7成坐滿, 到我地落完Order 等食物, 佢好似周圍滿灑, 樓上店都咁多人, 勁!一埋位, 佢己擺好灑啲食具, 同埋有盘小食添. 啲脆片好脆, 個沙律醬甜甜酸酸的, 好美味.枱上2大本menu, 一本drink, 一本食物既. 重有啲dinner set 我地最後選左一個dinner set, 再加啲散叫. 因為想食佢個海鮮拼盤  佢呢度如果叫食物, 都可以半價叫飲品, 唔錯首先上枱既係歺湯, 夠濃味, 唔錯!然后佢加沙律不但賣相好, 重要啲SALAD 醬好美味, 水果又夠多, 很合我心意.左邊係我半價叫既Virgin Mojito, 右邊係dinner set 包既飲品.呢個就係散叫既歐陸凍海鮮拼盤啦, 又大隻又彈牙既飽魚, 好鮮甜既鮮蝦、, 係個汁入面仲有2粒帶子添. dinner set 主角上場, 炭燒美國牛肉眼扒拼黑毛豬肋條, 黑毛豬肋條很有口感, 大大塊牛肉好鮮嫩,

我哋一黎到門口,就見到個門外裝飾幾吸引。
因為一早book 定枱, 所以有卡位坐, 好開心.

佢呢度如果叫食物, 都可以半價叫飲品, 唔錯

首先上枱既係歺湯, 夠濃味, 唔錯!
套餐餐湯
套餐沙律

歐陸凍海鮮拼盤

dinner set 主角上場, 炭燒美國牛肉眼扒拼黑毛豬肋條, 黑毛豬肋條很有口感, 大大塊牛肉好鮮嫩, 肉汁都鎖在微脆的肉眼扒內, 伴有蕃薯蓉, 正.

炭烤1855美國牛肉眼扒拼黑毛豬肋條

下面呢個係dinner set 加38蚊換購既蟹肉鮮果三重奏, 好多既蟹肉都係底部, 上面係好鮮甜既水果同沙律菜, 很喜歡.

最后唔小得既緊係甜品啦, 原本以為是日甜品會很普通, 但一上枱, 比想像既好好多, 呢個cake 既味道很適中, 加埋伴碟既果JAM, 更是特別.

是日甜品
2018-08-08