2023-12-09 526 瀏覽
🎄 𝒲𝒾𝓈𝒽 𝓎𝑜𝓊 𝒶 𝑀𝑒𝓇𝓇𝓎 𝒞𝒽𝓊𝓇𝓇𝑜-𝓂𝒶𝓈! 🎅🏻想食好耐嘅 @bunnychurros ,今日終於去咗葵廣食喇🥰 店舖以紅白色設計,有快餐廳嘅槪念,希望大家以較相宜嘥山價錢食到好味嘅Churros🥰 本身睇相以為細細杯,點知原來又大杯又飽肚😋!睇住店員瘋狂「不」雪糕同加toppings好爽呀😆😆 🍫 王卡衛朱古力廠 🐇 ($55)最愛朱古力嘅我當然要揀呢隻味😋 法國 Valrhona可可粉、Bunny自家製朱古力手工雪糕、Bunny自家製85% 黑朱古力醬、Bunny自家製布朗尼、法國Cacao Barry薄脆片、燒棉花糖,超多嘢🥰 當然都唔少得即炸嘅西班牙油條Churros!呢度嘅Churros全部唔會放超過一小時,確保脆口😋 而且裏面加入咗唔同嘅成份令佢外脆內鬆軟,有別於一般churros,正呀😋Bunny Chrros嘅所有雪糕都係自家製嘅,食落好似雪葩咁,非常清新!原來店主專登研發呢隻雪糕嚟balance返炸嘅churros,成件事就唔會油膩喇💕Brownie都係自家製,有生朱古力嘅感覺,軟軟哋,入口有融化感覺,同時亦都有啲nuts,好香🥳另外想講佢哋嘅自家製

🍫 王卡衛朱古力廠 🐇 ($55)

另外想講佢哋嘅自家製玄米茶雪糕都好好食,玄米茶味坊間好少有,有陣炒米茶嘅味道好香👅🍵