2014-02-16 1057 瀏覽
想不到在大埔有鐵板燒食呢就和女友一試了♡!!店舖骨子,裝修不錯,主打外賣,在鐵板燒面前有2個位坐(包場了)年輕老闆老闆娘態度好nice 。鐵板燒需時就係人都知。但無呆等feel。。老闆用心的燒烤亦常和客人交流傾計。溫馨小店我以為日本漫畫先有既呢我和女友皆食得輕鬆滿足。。吾會有<食完放低$$錢走人>既麻木公式感覺。。。用餐期間亦有不少人鐵板燒外賣。。。看得出老闆老闆娘皆親切的招呼,無冷場無欺場,值得一讚及支持我們食左幾樣。。。老闆在面前即點即鐵板燒。。色香味俱佳。。亦有不同調味料推介1/蟶子王-好食鮮甜。。老闆介紹加即磨塞浦路斯黑海鹽。。味道更掂!2/鮟康魚肝多士-比鵝肝多士好味。。可能少地方有鮟康魚肝食。。食過想再食3/安格斯牛肉串/紐西蘭羊肉串-燒得幾香,店主介紹加辣粉燒,岩我口味,勁香口4/煙肉車厘茄-食過幾樣重口味,老闆娘介紹的,清爽的味道,令平時少食車厘茄的我都覺得好味!水缸亦有其他新鮮食材。。鮑魚,龍蝦,心郁郁和女友再來用餐呢
想不到在大埔有鐵板燒食呢
就和女友一試了♡!!

水缸亦有其他新鮮食材。。鮑魚,龍蝦,心郁郁和女友再來用餐呢
2014-02-08
  • 鮟康魚肝多士