2017-11-19 4222 瀏覽
星期日一個人想食串燒,特登來試下。先叫左1 round 芝士煙肉大菇、羊肉串、蘆筍煙肉卷。老闆好有心,擺盤整得好靚,蔬菜好新鮮👍 大菇味道一流,超級juicy爆汁,又切到一啖啖既size,好細心❤️ 蘆筍卷每卷都有5條,而且好嫩,俾足料👍 而且煙肉係厚煙肉,唔似有d地方用薄煙肉,又油又痴牙。 唯一失色係羊肉,冇孜然味,蓋唔住羊肉臭味,而且亦都凍左。第二round加點燒菠蘿、雞軟骨同燒墨丸。燒菠蘿超級大推薦! 好多串燒店的菠蘿都好老又有渣,但lee到的嫩、甜、香,好似食到有點微微酒味咁!讚!墨丸亦都彈牙。整體來說值得推薦,老細服務態度好好,亦感覺有心。不過在燒野既次序上可能要再落d功夫,才不至於燒完出來有d好夠熱有d已經凍左。加油!

2017-11-19
  • 燒菠蘿,芝士煙肉燒大菇