2019-12-29 148 瀏覽
係OpenRice見到咁多好評,所以決定同朋友一齊試下~一出升降機,就見到餐廳名。😌因為係OpenRice book左枱,所以唔洗等位就入得去。入到去好有聖誕氣氛,坐位都好闊落,整體感覺好舒服。一坐底就有小食~~ 有啲似薯片既口感🤣因為叫左set dinner,有前菜:沙律、是日餐湯。沙律一般,不太特別。蘑菇湯反而幾好,好creamy👍🏼見好多人都recommend要食水牛城雞翼,梗係要試下啦😋份量適中、醬汁唔會過辣,味道十分好👍🏼推介💯💯💯之後我地仲叫左份香烤美式BBQ豬肋骨🍖賣相不錯,份量適中。有薯蓉伴碟,不過係凍嘅😰我個人唔太中意個醬汁,豬肋骨既肉質亦有啲硬。我同朋友每人叫左一杯野飲:1. Flamingo🦩 • 8/10餐牌淨係寫住係Mocktail, 唔知exactly 係咩飲品,問左侍應,好細心咁比我睇每一款飲品嘅成分。👍🏼有啲似梳打,唔太甜,感覺好fresh~🤩2. 椰林飄香🥥 • 6/10故名思義係有椰子嘅元素🧉好rich嘅椰子味,但係個人認為太甜,飲多幾啖已經有啲飽飽地嘅感覺🤣食物質素一般,服務態度就更一般。同預期中有啲出入,所以有啲失望。😢
係OpenRice見到咁多好評,所以決定同朋友一齊試下~

一出升降機,就見到餐廳名。😌

入到去好有聖誕氣氛,坐位都好闊落,整體感覺好舒服。

一坐底就有小食~~ 有啲似薯片既口感🤣

因為叫左set dinner,有前菜:沙律、是日餐湯。

沙律一般,不太特別。

蘑菇湯反而幾好,好creamy👍🏼

見好多人都recommend要食水牛城雞翼,梗係要試下啦😋

份量適中、醬汁唔會過辣,味道十分好👍🏼
推介💯💯💯
水牛城雞翼

之後我地仲叫左份香烤美式BBQ豬肋骨🍖

賣相不錯,份量適中。

有薯蓉伴碟,不過係凍嘅😰

我個人唔太中意個醬汁,豬肋骨既肉質亦有啲硬。
香烤美式BBQ豬肋骨

我同朋友每人叫左一杯野飲:

1. Flamingo🦩 • 8/10

有啲似梳打,唔太甜,感覺好fresh~🤩

2. 椰林飄香🥥 • 6/10

故名思義係有椰子嘅元素🧉

食物質素一般,服務態度就更一般。
同預期中有啲出入,所以有啲失望。😢

2019-12-29
水牛城雞翼