2023-08-30 319 瀏覽
一進店已經被他們的高級復古傢具驚艷到🤩下足本呀!淨係個環境✨都有排食📸 每角落都是打卡位!🤭經驗所得,通常打卡餐廳味道都一般,但呢間有驚喜,三層架食物色彩繽紛 排位靚之餘,味道也好!下層是咸點 🦐:西班牙可樂餅外皮酥脆,薯仔混合蟹肉、絞肉、洋蔥、咖喱等,口感豐富。鮮蝦雞尾酒杯鮮蝦爽脆,配沙律菜千島醬一起食,很新鮮。法式焗田螺是將田螺肉取出切碎,再混合蘑菇香草等材料釀入,食起嚟好香口。中層是包點🥪:蟹肉牛油果三文治牛油果醬伴鮮味蟹肉,健康好味又飽肚。明太子吐司辣辣哋令我驚喜🌶️,香脆惹味。黑松露迷你Pizza松露香氣四溢,為tea set增添不少貴氣。吞拿魚墨西哥餅這是我最鍾意嘅小食之一,吞拿魚醬加入墨西哥辣椒,酸酸辣辣。下層是甜點🧁:雜莓忌廉芝士杯🍓🫐喜歡莓的我,覺得好正,滿杯雜莓,酸甜清新。朱古力奶涷要趁涷食,我哋最後先食有點溶。Tiramisu好香咖啡味,口感綿滑,最佳甜品🍮個tea仲包4杯飲品🥂☕️☕️兩杯Prosecco氣泡酒味道清爽微酸,酒精度不高,非常適合女士們的餐前酒☺️另外兩杯coffee or tea任選

下層是咸點 🦐:

西班牙可樂餅
外皮酥脆,薯仔混合蟹肉、絞肉、洋蔥、咖喱等,口感豐富。

鮮蝦雞尾酒杯
鮮蝦爽脆,配沙律菜千島醬一起食,很新鮮。

法式焗田螺

中層是包點🥪:

蟹肉牛油果三文治
牛油果醬伴鮮味蟹肉,健康好味又飽肚。

明太子吐司
辣辣哋令我驚喜🌶️,香脆惹味。

黑松露迷你Pizza
松露香氣四溢,為tea set增添不少貴氣。

吞拿魚墨西哥餅
這是我最鍾意嘅小食之一,吞拿魚醬加入墨西哥辣椒,酸酸辣辣。

下層是甜點🧁:

雜莓忌廉芝士杯🍓🫐
喜歡莓的我,覺得好正,滿杯雜莓,酸甜清新。

朱古力奶涷
要趁涷食,我哋最後先食有點溶。

Tiramisu
好香咖啡味,口感綿滑,最佳甜品🍮

個tea仲包4杯飲品🥂☕️☕️

兩杯Prosecco氣泡酒
味道清爽微酸,酒精度不高,非常適合女士們的餐前酒☺️

另外兩杯coffee or tea任選