2020-10-05 1371 瀏覽
有一段時間無來食掌壽司了,每次來都很驚喜呢?選材簡單但勝在食材新鮮啊!每次也很難忘。今晚約了朋友附近交收禮物便再度光顧貴店了。電話訂座還享有9折優惠呢!👍👍本人覺得訂位比較穩陣啲,因為全晚都滿咗啊!掌壽司刺身就必食嘅,新鮮肥美👍侍應生好有禮物招待和介紹有新款套餐放題優惠,嘩,正呀!放題套餐不但有我喜愛食嘅刺身還有A5和牛食啊!再問問侍應生,原來這是新套餐呢!真有口福了,兩樣我都喜愛食。熊本和牛放題套餐$498和風沙律~開胃前菜刺身壽司盛~日本廣島蠔2隻超新鮮啊!好大隻入口肥美肉質滑捋捋,4隻刺身帶子鮮甜和三文魚,壽司有4件蝦和墨魚,墨魚很鮮味入口有種結遢遢墨魚胶口感。好正。👍北海道豚肉一份~好薄啊!好快熟好淋配合埋鰹魚湯 鎖住豬肉味讓豚肉汁好香。👍熊本和牛一份~(A5日本黑毛和牛牛胸腹)可無限添加有12片好薄啊!雪白透紅,肥美入口而不肥膩。其實不用點任何醬料更覺肉的鮮味,正到呢!著著聲食完一份再添多一份。哈哈無得頂呀!👍👍野菜鍋一份~(可無限添加)湯鍋有~昆布鰹魚湯和壽喜燒湯二樣我喜愛鰹魚陣海之味配昆布係絕配 便選這樣。湯鍋醬料也不失禮~有自家製豉油花生醬和玉子蛋一隻還有甜品~Haag

今晚約了朋友附近交收禮物便再度光顧貴店了。

電話訂座還享有9折優惠呢!👍👍

本人覺得訂位比較穩陣啲,因為全晚都滿咗啊!

壽司刺身就必食嘅,新鮮肥美👍

熊本和牛放題套餐$498

和風沙律~開胃前菜

刺身壽司盛~

北海道豚肉一份~

好薄啊!好快熟好淋配合埋鰹魚湯 鎖住豬肉味讓豚肉汁好香。👍

熊本和牛一份~(A5日本黑毛和牛牛胸腹)可無限添加

野菜鍋一份~(可無限添加)

湯鍋有~昆布鰹魚湯和壽喜燒湯二樣

我喜愛鰹魚陣海之味配昆布係絕配 便選這樣。

湯鍋醬料也不失禮~

有自家製豉油花生醬和玉子蛋一隻

還有甜品~Haagen-Dazs雪糕一杯