2023-07-15 228 瀏覽
呢間外賣店除咗出有海膽手卷、仲有玉子燒,見到其他人買都好大舊好吸引😍今次就試試軟殼蟹芝士口味($38)🦀一攞上手已經feel到超級熱,面頭除咗有半隻炸軟殼蟹、仲唧滿沙律醬,玉子外邊亦都煎到微微濃,賣相加埋香味真係滿分👍🏻軟殼蟹炸到變曬空心,好似食緊炸到透嘅蝦頭蝦尾,脆得嚟唔會成口粉漿,個人嚟講非常鍾意😆玉子燒就偏硬身,冇動L動L嘅感覺,但勝在蛋味幾濃又夠厚身🙈最估唔到嘅係玉子燒中間仲有飯,根本係個大型版軟殼蟹玉子壽司🤣不過芝士味完全被沙律醬掩蓋,亦都唔係拉絲嗰種,但整體嚟講都幾好味😋餐廳提供4款醬汁比大家自己加,因為沙律醬都好濃味,所以應該係加落丼飯/壽司,不過我好奇佢個特辣wasabi有幾辣,就加咗幾滴試😂結果攻鼻到瘋標眼水,平時唔食開真係唔好試🤪