2023-09-20 610 瀏覽
見佢個brunch menu,個list好似好多嘢食,以為好大份,食唔哂,睇OR見到相先知好似tapas咁,細細份,不過食哂成個set都好夠飽。整體味道唔錯,鮮明,唔算太咸太油,不過我唔太食辣,所以覺得偏辣,尤其係佢青豆薯蓉餅上面嘅紅sauce同stuffed pepper 😅 佢餐前個青瓜yogurt sauce好解辣,唔食得辣嘅,一定唔好俾waiter收咗個sauce 🤣 最驚喜嘅係dumplings,好好好食,見隔離枱再order,青豆薯蓉餅唔錯,個饀味道好rich,個fried cauliflower都值推。甜品有成3款,最喜歡個fruit salad,個sauce好夾,個cheesecake以為佢用vegan cheese,好fermented 😅 不過佢話係真cheese 😆 值得一提係我地兩個人叫兩個brunch set,個portion同三個brunch set好似一樣,所以唔知一個人set其實portion係幾多。原來個set包一杯嘢飲,好似可以refill 🤔 所以可以唔洗叫水,因為位位20蚊。環境唔錯,侍應眼明手快,慶祝日子都可以推推。

環境唔錯,侍應眼明手快,慶祝日子都可以推推。

2023-09-16
  • BrunchSet