2024-03-24 324 瀏覽
朋友食過唔錯跟住推介我地黎 真係冇介紹錯👍🏻👍🏻✨大得驚人牛小排 $198好大塊 😍 望落油脂分布都均勻😍側邊嗰啲就脂肪比例多啲 食落真係入口即融😋😋😋超香油脂味 好正👍🏻👍🏻 佢有配左啲wasabi 醬 點左嘅話食落就冇咁油膩👍🏻 開頭仲會有職員幫手燒 唔怕自己燒得唔好🙈燒前一齊叫口號 好搞笑🤣😆如果要食呢個記得預先book 定呀😉✨極上Futago 盛 $238有厚切牛舌 厚切牛胸腹肉 厚切牛肋肉 厚切牛柳 🤩🤩🤩 啲肉睇落都好靚 食落牛味香濃 又有油脂感 真係有喺日本食嘅感覺咁呀🥰🥰 ✨蒜蓉牛油雜菇 $48啲菇索晒啲蒜蓉同牛油味 超級惹味 好食👍🏻👍🏻✨Futago 紫菜飯 $48略嫌乾左少少 我要自己加啲佢比嘅調味料落去先好啲🙈✨香蔥玉子飯 $48呢個飯多汁啲 因為佢有個玉子 再加上佢好似有加左啲麻油👍🏻 我哋覺得個味好似有少少似出前一丁啲調味料咁 🍺荔枝汽酒 $48幾好飲 有淡淡嘅荔枝味 唔會好甜 又唔會好重酒味🍺檸檬威士忌梳打 $48酸酸地幾清爽 酒味都唔算勁總括食物好有質素👍🏻👍🏻 服務都唔錯 會幫手燒 🥰 坐位舒服 最後仲有杯乳酪送 好飲👍🏻味道❤️❤️❤️❤️❤️抵食❤️❤️❤️❤️服
朋友食過唔錯跟住推介我地黎 真係冇介紹錯👍🏻👍🏻

味道❤️❤️❤️❤️❤️
抵食❤️❤️❤️❤️
服務❤️❤️❤️❤️
環境❤️❤️❤️❤️

💰晚餐人均~$420(包括+1)