招聘中
20天前
20天前
27天前
27天前
更多筍工 (5)
餐廳: 譚仔三哥米線
資訊:

🎶勿演懶肉實小勒,有譚仔歌,點可以冇三哥😂魚腐煳辣米線($36)去親三哥,最鍾意食煳辣湯底,惹味又香濃,好多人以為煳辣姐係胡椒,實情係將香料炒香再煮嘅湯,所以食落有好重嘅孜然味,香口!而且有得揀辣度, 10少辣啱我呢啲鍾意香口又唔食得太辣嘅人✌🏻魚腐係我嘅至愛,魚肉味重,而且彈牙,好有口感🥰解辣蘋果酸 (跟餐+$10)酸酸甜甜好爽,對於唔係好食辣嘅我,簡直係恩物,因為食咗半碗米線開始,都覺得有啲辣,飲幾啖即刻解辣🤩繼續再食都得🤤辛蒜燒茄子 ($19)燒茄子嘅秘密,就係要有耐性,因為茄子要燒得夠淋,就要落油慢慢燒,呢個茄子做到👍🏻加埋辛蒜嘅香辣惹味,好好食丫🤤 正常一個米線都係$35左右,平價食個lunch,細食嘅OL仲可以叫「少米線」平$1下午茶時段仲有素食系列,有機會要試下先
🎶勿演懶肉實小勒,有譚仔歌,點可以冇三哥😂

魚腐煳辣米線($36)
魚腐係我嘅至愛,魚肉味重,而且彈牙,好有口感🥰

解辣蘋果酸 (跟餐+$10)

辛蒜燒茄子 ($19)
加埋辛蒜嘅香辣惹味,好好食丫🤤

下午茶時段仲有素食系列,有機會要試下先

• 煳辣湯底