生日月就係要食好野🤭去試左呢間bookmark左好耐既特色餐廳🤩(10分為滿分:🌕)味道:🌕🌕🌕🌕🌕🌕🌕🌕🌑🌑可樂餅(松露蘑菇/蟹肉/魷魚)($18/$18/$15)呢個可樂餅見親個個去都會食,真係好好味,新鮮熱辣出爐咁上枱🥹🥹價錢唔貴,我地叫曬3款每款一舊,我地2個人一個鍾意食松露味一個鐘意蟹肉😂😂😂松露個款味道超濃,蟹肉會食到絲絲蟹肉,反而係魷魚就係3個入面普通啲😝傳統煎蛋餅配鱈魚($88)呢個都係好好味🤤🤤一啖入面有齊滑滑既蛋,加埋芝士薯仔呢啲簡直就係perfect match,鱈魚既味唔會話好出,但係成舊就係會一啖接一啖咁好快食曬🤣🤣🤣🤣西班牙海鮮飯($248)呢個上網睇相已經覺得好吸引😆🤩🥰原隻鐵鑊上碟,上面鋪滿唔同種類既海鮮,啲蝦同貝殼類都好大隻同好新鮮☺️食飯既時候食到濃濃既海鮮味,索曬上面海鮮既精華咁🤭🤭惟一要講既就係有啲細份,望落好大碟但啲飯只係薄薄咁一層,唔係好夠喉🥺🥺巴斯克芝士蛋糕($78)一直掙扎應該叫蛋糕定Churros,其實2款都好想試,最後叫左芝士蛋糕因為係生日附近既日子想食蛋糕🤣呢個落單既時候佢提醒即叫即整都要20-30分鐘,所以想食既朋友要提早落單喇😝😝

(10分為滿分:🌕)
味道:🌕🌕🌕🌕🌕🌕🌕🌕🌑🌑

可樂餅(松露蘑菇/蟹肉/魷魚)
($18/$18/$15)
可樂餅

傳統煎蛋餅配鱈魚($88)
傳統煎蛋餅配鱈魚

西班牙海鮮飯($248)
西班牙海鮮飯

巴斯克芝士蛋糕($78)
一直掙扎應該叫蛋糕定Churros,其實2款都好想試,最後叫左芝士蛋糕因為係生日附近既日子想食蛋糕🤣呢個落單既時候佢提醒即叫即整都要20-30分鐘,所以想食既朋友要提早落單喇😝😝佢既巴斯克蛋糕比較濕潤,一食就有超濃芝士味同淡淡既檸檬味,不過份量都係好細份,所以勁快食完😂😂😂😂下次如果再去食一定會試埋churros,因為見隔離枱食得勁好味咁🫣
巴斯克芝士蛋糕

價錢:🌕🌕🌕🌕🌕🌕🌑🌑🌑🌑
價錢中規中矩喇,但因為其實佢係主打送酒小菜,所以每碟份量都偏細,好快就食完,如果大碟啲會抵食好多🤣🤣🤣

交通:🌕🌕🌕🌕🌕🌕🌗🌑🌑🌑
佢係位置上次我地食過蘇山雞飯隔離個條街,個條街附近真係幾多野食🤣🤣不過當日星期六去,喜薈停車場一早就滿曬要等位🥹所以大家要注意如果星期六日去泊車要做多兩手準備🫣🫣

環境:🌕🌕🌕🌕🌕🌕🌕🌑🌑🌑
鋪頭入面比較細,一邊係bar枱,一邊係4人枱,枱同枱之間會比較近,坐bar枱就可以睇到廚房煮野食既情況,廚師都會關心下你食得如何🤣🤣

性價比:🌕🌕🌕🌕🌕🌕🌗🌑🌑🌑
雖然佢既菜式種類都多,同埋都幾特別,味道都幾好,但始終佢主打送酒小菜,比人飲住酒慢慢傾計,所以份量唔會話好大,如果想食得飽肚就要預左叫多幾碟喇🤣🤣🤣🤣
可樂餅
傳統煎蛋餅配鱈魚