2020-11-17 73 瀏覽
朋友提早同我慶生,搵咗呢間一齊食下慢煮扒一入門口覺得幾有特色,上樓梯時會見到幾幅好特別又有意思嘅掛畫,充滿藝術氣息😎一坐低,即刻叫咗個慢煮二人餐🍴🍴🍴我地揀咗墨西哥辣粟米溫泉蛋沙律、西西里肉醬芝士焗意粉、安格斯西冷牛扒、烤豬仔骨2支、烤豬仔脾2支,等咗一陣,嘢食陸續送到😍沙律🥗夠晒大碟,油醋汁酸酸甜甜夠醒胃,加埋溫泉蛋個蛋黃汁又有另一個層次😋焗意粉🍝又係好大份量😍成個焗盤一半意粉一半芝士肉醬,一啲都唔慳皮,仲要好濃芝士味🤤西冷扒🥩朋友唔食牛,花花子發揮大胃王本色,一個人隊晒😍肉汁鮮嫩又唔柴口,大滿足😝豬仔骨🍖豬仔脾🍖兩個唔同部位,但係一樣林滑好味,勁多肉汁🍴花花子直情唔怕樣衰連骨都吮埋🤣最後有2杯飲品🍸🍹朋友太乖要零酒精,所以叫咗杯青檸薄荷特飲,甜甜地,冰冰涼涼都幾得意🍹我就當然要有少少酒精🤣點咗一杯荔枝味Cocktail🍸,好重荔枝味,有少少貴妃酒,飲咗一定唔會醉整體嚟講餐廳嘅食物水準好高,而且室內燈光係暗黃色嘅,好有情調,情侶嚟晚餐真係夠晒浪漫😍可惜我今次嘅對象係閏蜜🤣下次要拉埋老公一齊嚟😏
朋友提早同我慶生,搵咗呢間一齊食下慢煮扒

二人慢煮套餐
二人慢煮套餐