喺上環開咗好耐,一直都未得閒黎試吓,今日weekend避肺炎,又唔想去遠嘅地方,只去附近行吓試吓,就去睇下囉~職員服務好,係食物/環境/服務/價錢 4個item,我俾服務最高分。叫咗個1)肉醬意粉,係細mini版,肉醬同汁都夠多,但係味道比較淡;2)煎肉餅都幾搞笑啊;3)華田西多士好厚,但係上面嗰d華田粒粒,如果你唔係襯熱嗰陣就推開佢,就會變咗一大pat痴埋,痴唔到係多士度;4)潛艇鹹牛肉蛋,鹹牛肉唔夠;多,包冇烘熱,又係比較淡5) 咖咉多士OK啦五個set最後$190 OK啦

叫咗個
2)煎肉餅都幾搞笑啊;

五個set最後$190 OK啦
肉醬意粉,係細mini版,肉醬同汁都夠多,但係味道比較淡
潛艇鹹牛肉蛋,鹹牛肉唔夠;包冇烘熱,又係比較淡
2020-03-07
下午茶