餃掂手工餃子雲吞專門店

Nom Nom Dumpling
2024-04-17 9 瀏覽
龍鳳松茸餃:裡面有黑白松露所以松露味十分香濃,雖然係煎餃但唔會食到成口油,價錢對比其他餃子較貴,但考慮到松露既份量不少都可以接受雙拼餃子(元貝豬肉餃+大白菜豬肉餃)(配狀元九鼎湯):狀元九鼎湯以蘋果、生魚、無花果、淮山、豬尾骨熬成,清淡口味無味精,飲哂成碗都唔會口渴,元貝豬肉餃呢個組合係其他餃子店都冇見過,幾有特色可以一試,大白菜豬肉餃就正正常常。飲品:蜂蜜檸檬薏米水好有驚喜,真係有蜂蜜同檸檬香味,唔似出面果啲薏米水通常都淡而無味,所以我地飲完一枝又再嗌多左枝仲試埋佢地既自家制山楂雪梨水,山楂味濃唔會太甜又唔會冇味,係健康又好味之選太子分店座位闊落舒適,環境乾淨企理,冷氣溫度舒適,除左餃子之外仲有唔少小食可以選擇,想舒舒服服食餐健康既餃子既話係一個唔錯既選擇
龍鳳松茸雙煎餃

蜂蜜檸檬薏米水