2023-12-19 14 瀏覽
再戰的🇰🇷之前同朋友試過一次覺得味道幾好 今次再嚟食😋都幾多人😯韓國人都唔少我哋嗌咗Intestine Stew🐮牛腸鍋好少喺 #香港 #韓國餐廳 食🍽️份量都幾多 有牛腸 粉腸 牛肚 年糕 豆腐 洋蔥 菇 翠玉瓜 係我鐘意嘅味道🤤而且都淋得嚟有口感👅Tangerine Smoothie🍊呢個好好睇🤩 #港女 至愛 有一整個柑橘喺度 飲落好濃郁 同 #smoothie 好夾😋Half Honey Butter Chicken🐥呢個真係十級好食🌟🌟🌟面頭啲芝士粉落得好慷慨🧀就咁食都好好味😍佢仲有2個醬料可以點 成個蜜糖味好出好香🍯重係冇骨嫁🤓Stir -fried Small Octopus🐙呢個真係又愛又恨 佢個味好惹味 都好多八爪魚同年糕 麵🍝其實我超想繼續食但佢實在太辣🌶️ aftertaste好強😭食一啖就要狂隊嘢飲 嗜辣嘅朋友就非常適合🥵我哋本身想試魷魚韭菜餅但冇晒 希望下次嚟試到啦🥳📍Bingo & Cook銅鑼灣駱克道487-489號駱克駅2樓
再戰的🇰🇷

我哋嗌咗