2023-12-22 2751 瀏覽
金磚豆腐味道:🌕🌕🌕🌕🌖評價:金磚豆腐炸得好好食,外脆內軟,亦都唔會好厚炸皮,份量比想像中多🤭調味加上芝麻剛剛好胡椒豬肚雞米線味道:🌕🌕🌕🌕🌖評價:最近天寒地凍,食胡椒豬肚真係一流,湯底好夠胡椒味道,食完個人都暖笠笠。豬肚夠爽口,雞件好新鮮,有雞味🤭米線正常發揮,不過一啖雞配一啖湯,真係幾爽藥膳黃酒花膠雞米線味道:🌕🌕🌕🌕🌗評價:真係有花膠喺度嘅花膠米線🤭雞件一樣好食。藥膳黃酒我個人幾中意飲,飲到見底。加上無咩味精因為我無口渴嘅感覺麻藥蛋 (期間限定)味道:🌕🌕🌕🌖🌑評價:心思思想試吓麻藥蛋,不過麻油味太重,蓋過咗基本醬油嘅味道,但做到流心嘅效果如果大家晚餐時間去,需要留返少少時間去排隊,今次排左15-20分鐘,不過cp值幾高,已經介紹左唔少朋友啦😆😆📌 雞駅花膠雞米線專門店 (觀塘)觀塘開源道60號駱駝漆大廈第三座1樓I室#香港美食 #香港女生 #周圍食 #周圍食買玩 #觀塘美食 #觀塘 #冬至快樂 #米線關注組 #米線控 #foodie #foodinstagram #foodporn #foodphotography #foodstagram #foodblogger #food
金磚豆腐
味道:🌕🌕🌕🌕🌖

胡椒豬肚雞米線
味道:🌕🌕🌕🌕🌖

藥膳黃酒花膠雞米線
味道:🌕🌕🌕🌕🌗

麻藥蛋 (期間限定)
味道:🌕🌕🌕🌖🌑

📌 雞駅花膠雞米線專門店 (觀塘)
觀塘開源道60號駱駝漆大廈第三座1樓I室

#香港美食 #香港女生 #周圍食 #周圍食買玩 #觀塘美食 #觀塘 #冬至快樂 #米線關注組 #米線控 #foodie #foodinstagram #foodporn #foodphotography #foodstagram #foodblogger #foods #ricenoodles #kwuntong #❤️
  • 金磚豆腐
  • 藥膳黃酒花膠雞米線