資訊:

2015-07-15 1370 瀏覽
Book左晚餐7:30,點知行唔到咁耐,早左差不多30分鐘。好彩都入到。由門口開始巳經發現d服務態度好好。門口接待的員工好好笑容同好nice.入到去又有兩個服務員衝過來帶位。先黎左個凱撒沙律,由於成日食,唔太期望有咩特別,但食落會感覺好新鮮,相信個汁係自己調的,加上好多好香的芝士同好脆的培根,食唔停。醬的量都剛好,連沙律都咁有心機。開始頗期待。跟住係薄切生牛肉,好好食,真係入口即溶,本來就愛食。加上個醬夾落去好有層次。即時好滿足。主菜牛同羊牛5成熟,切開剛好,雖然有少少筋,但好嫩,同好夠汁,明顯係用有質素的牛排。羊七成熟,本人更喜歡,因為更加嫩,同埋羊味剛好,本人怕太羶,但冇羊味又唔好食。呢個剛好,扺讚!順便提下,d服務員不停過來問要唔要介茉,要唔要薄荷醬。最後有芝士餅,忍唔住,冇影就食左,甜品真係女人天敵好香杏仁味,唔係太甜,點红梅汁,少少酸,更加唔灟。飲品,我見有幾多酒可選,價錢唔貴,但幾多人飲。應該唔錯,但由於係半酒吧,所以都忍唔住叫mojito,因為覺得杯嘢靚,同要調酒師調下。總括來說,以呢個質素,抵食!
主菜牛同羊
最後有芝士餅,忍唔住,冇影就食左,甜品真係女人天敵
好香杏仁味,唔係太甜,點红梅汁,少少酸,更加唔灟。

總括來說,以呢個質素,抵食!
沙律
薄切生牛肉