坐低先知道新出左二人餐,可以揀一碗新出芝士🧀撈米線🍜系列+一碗普通米線🍜,而且我哋揀凍檸🍋樂係唔需要再+$錢,反而係個飲品有驚喜🤣🤣仲有如果揀最新出嘅 芝士🧀炸醬 ‘ 隨意撈 ’ 米線🍜仲會送‘ 韓式泡菜小食’ ,變相會多一個小菜🥗!😙😙~~~Impossible植物豬🐖肉炸醬芝士🧀撈米線🍜~~~🤴🏻食咗 ‘ 植物豬肉炸醬 ’ 居然話好好食😋😋,因為佢之前對其他餐廳嘅 ‘新植物肉 ’ 評價都麻麻🤔🤔,今次有肉味唔會乾😁😁我就覺得一般啦,反而之前食過嘅 ‘ 烤豬柳芝士泡菜撈米線🍜’ 仲好味☺️☺️~~~韓式泡菜小食~~~(跟餐送)唔使錢嘅Size細啲都正常嘅😂😂,但鍾意食泡菜佢一定覺得唔夠味,又唔夠辣、唔夠酸🥲🥲~~~韓式泡菜醬雞翼~~~雞翼正常,好食嘅反而係墊底嘅昆布,充分沾滿泡菜醬汁😁😁下次同🤴🏻試埋佢新出嘅植物豬🐖肉餃子🥟先🥰🥰

~~~韓式泡菜小食~~~(跟餐送)

~~~韓式泡菜醬雞翼~~~
雞翼正常,好食嘅反而係墊底嘅昆布,充分沾滿泡菜醬汁😁😁

下次同🤴🏻試埋佢新出嘅植物豬🐖肉餃子🥟先🥰🥰
2022-06-23
$59.5 (晚餐)