平時一向都有食開樂園,不過一都係中午同同事一齊食多,食開牛腩河,好正!今日係觀塘做完嘢就周圍行陣,見到原來呢個位有一間,就一於就食佢,自己一個人食飯,我不嬲都係比較鍾意外賣~收工時間堂食都差唔多坐滿~我想講姨姨真係好nice~真係小店先會有呢種人情品,叫左外賣之後,我係門口等左差唔多5分鐘,就有得拎啦!好快手!叫左個招牌魚蛋加韭菜餃!今次試吓粗麵!同埋叫左枝凍豆腐~一品豆漿有保證~淨番最後2枝咋!好好彩!我攞完外賣之後經過一間舖頭行咗差唔多成個鐘先返屋企食,發覺個麵竟然淨係淋左少少,都仲有湯淨!粗麵真係值得推介佢食落去唔韌,而且表面好滑!如果平時食開河粉厭厭地,想轉下新口味試新嘢,你哋都可以試吓粗麵,鹼水味唔會太重~我接受到!招牌魚蛋唔使講啦,好彈牙,鍾意食白魚蛋嘅我必叫,韭菜餃同佢都分別有三至四粒好足料~