又食放題啦要食餐勁解壓呢間都係食咗好多年啦 有120分鐘放題套餐由A-D 今次食平少少 揀咗A超過80款刺身壽司,熟食,自助區,燒物,飲品回本位:拖羅刺身、海膽手卷、泰式鮑魚、花膠、Häagen-Dazs雪糕加拿大海膽質素唔差,人流超多,所以去得好快夠新鮮,刺身另外都推珍寶赤蝦,大大隻同出面$40隻嘅差唔多熟食區大推燒鰻魚、麻辣小龍蝦、烤牛舌和卜卜蜆鍋,平時出去食都要百幾蚊一碟,辣得超爽,鍋物方面我仲食咗海鮮粥好暖胃炸天婦羅夠乾身質素合格!對於鍾意食生蠔嘅嚟講,除咗蒜蓉燒生蠔之外,仲有泰式生蠔、蠔仔粥,夠哂「豪」氣🤣前菜區以自助吧形式任取,所以就算等食物空檔期,加分為係食物嚟得超快,基本上唔使5分鐘就已經陸續嚟齊飲品區方面,選擇都有幾十款,除咗基本汽水、果汁、仲有冷熱清酒、梅酒、啤酒,甜品款式都超過10幾款,試咗木糠布甸都唔錯滿屋咁多年都屹立不倒,雖然香港放題市場競爭好激烈,但係每次嚟都有新驚喜,大家都食得好滿足
又食放題
要食餐勁解壓