2021-10-30 1065 瀏覽
🦋🦋每次嚟葵芳shopping我都🎀🎀會鍾意呢葵廣呢個商場地下嘅一間車仔麵舖 因為佢啲嘢食好味之餘價錢非常大眾化 最出色係車仔麵同埋腸粉 車仔麵嘅餸多達四五十款 你想食乜嘢都有可以 配搭不同嘅 麵食 所以呢啲街坊小店真係要支持一下 嚟到我必嗌嘅就係十蚊一碟嘅腸粉非常之華再配上最鍾意嘅甜醬豉油真係兒時回憶呀 另外嗌咗個招牌車仔麵裏面有豬皮豬紅陳皮魚蛋大腸蘿蔔咁樣我咪得非常之林好少食嘅烏冬真係好飽肚 我嗌咗個時得鳳爪做小食 飲品方面梗係我有我最愛嘅凍檸茶同埋呢度非常之入味嘅熱奶茶冬天呀嚟飲呢個熱奶茶真係暖笠笠呀 我真係感覺非常之似大媽好親切咁幫你落單呀寫嘢咁樣 呢度有好少喺車仔麵見到嘅嘢食例如係麻吉燒醬爆肉丸魚肉春捲回鍋肉咁樣仲有豬油渣添 重開到十點.. 外賣到十二點呀真係唔怕夜晚冇嘢食呀做 葵芳嘅街坊真係好幸福

因為佢啲嘢食好味之餘價錢非常大眾化 最出色係車仔麵同埋腸粉
腸粉