2021-11-17 435 瀏覽
📍孖寶去骨海南雞飯孖寶係屯門區亦係出左名嘅海南雞飯,佢哋主打去骨海南雞,今日晏晝就同朋友去咗食個二人餐。二人餐超扺食🙈二人餐有半隻無骨海南雞/口水雞+一個小菜+一個油菜+油飯/白飯+超級靚湯😍呢度嘅員工好好,為我哋介紹+$28可以要多一樣小菜非常之抵。不過我哋兩個都比較細食所以就冇嗌啦😚今日我哋就叫左海南雞半隻+梅菜扣肉+油菜+白飯配南瓜湯😍海南雞真係一條骨都冇👍🏻今次食有啲鞋冇平時咁嫩滑,有三個唔同嘅醬料可以俾你配黎食😉呢到呢南瓜湯真係好足料,唔止有好多湯渣,分別有雞腳、紅蘿蔔、巨量南瓜🎃超級鮮甜☺️⼀定要試❗️小菜我哋就叫咗梅菜扣肉,今次有少少鞋,但係扣肉唔會太肥啱晒女仔食,之前有試過其他肉餅覺得太鹹,食過唔同嘅小菜之後,都係覺得梅菜扣肉最好食😋 梅菜仲可以拎嚟撈飯🙌🏻佢哋油菜就正常水準,佢啲飯亦好大碗,唔知點解我覺得油飯食得濟啲同埋乾好多☹️都係鍾意食白飯多啲🥰評分時間❣️ (最多五顆星,如不推薦會打交叉)食物質素⭐️⭐️⭐️環境⭐️⭐️服務質素⭐️⭐️⭐️⭐️價錢💸:埋單$158
📍孖寶去骨海南雞飯

評分時間❣️ (最多五顆星,如不推薦會打交叉)
食物質素⭐️⭐️⭐️
環境⭐️⭐️