2022-12-24 273 瀏覽
冬天打邊爐點可以少左牛大人🥰放工相約屋企人近近地去銅鑼灣食返個打邊爐😋暖笠笠咁☺️我地揀左極上和牛吃到飽嘅餐,入面可以揀唔同款嘅牛同海鮮類都可以任叫🤗我地先點左澳洲和牛M5 牛肩卷,SRF美國黑牛後腿肉同牛胸爽,M5和牛雪花均勻,牛味濃,牛胸爽e個係第一次食,千祈唔好以為佢係脂肪,其實佢係牛胸前肋骨中間的軟骨部位,食落十分爽口,好香牛味,可以補充下骨膠原😋👍🏻🌸手切封門柳,色澤好靚,肉嫩☺️🌸海鮮方面,我地點左海蝦,沙白同脆肉鯇魚腩,海蝦超大隻,沙白夠鮮甜同冇沙,魚腩好爽脆,啖啖肉😋🌸 瓜仔雞水餃&台式蝦餃台式餃子食落皮簿同埋餡料都有特式☺️🌸 黑松露海鮮漿&蟹籽墨汁漿&章魚珍珠漿台式嘅漿其實係我地火鍋嘅滑😏我覺得章魚珍珠漿真係必點🤗🌸餐廳仲有各款台式地道小食,自助區仲有飲品同各式丸類蔬菜😆

🌸手切封門柳,色澤好靚,肉嫩☺️

🌸 瓜仔雞水餃&台式蝦餃
台式餃子食落皮簿同埋餡料都有特式☺️

🌸 黑松露海鮮漿&蟹籽墨汁漿&章魚珍珠漿
台式嘅漿其實係我地火鍋嘅滑😏我覺得章魚珍珠漿真係必點🤗

🌸餐廳仲有各款台式地道小食,自助區仲有飲品同各式丸類蔬菜😆