2023-03-03 1712 瀏覽
試吓呢間主打有得唱k嘅cafe,上網睇好似好靚好吸引咁。我哋walk-in去嘅,所以冇晒粉紅色嘅房,唔緊要啦,照試吓佢。職員俾咗幾個其他顏色嘅房我哋揀,我哋揀咗藍色。入到去間房,間房細到不得了,同普通Red Mr二人房冇咩分別,就純粹係牆身嘅顏色唔同咗,同埋有得較房嘅光度。諗住嗌咗嘢食先,係用QR code自助落單嘅,揀好晒但落唔到單,問職員佢先至話櫻花拿鐵冇晒。好啦,咁我揀咗另一杯抹茶沙冰,見網站上面係冇得揀嘅,就再去問職員呢個特飲係咪要向佢哋落單先至得,佢話呢個都冇貨,網站上面冇得揀嘅都係冇。然後再揀其他櫻花嘅飲品,都係揀唔到。咁即係網站上面有得揀嘅係冇,網站上面冇得揀嘅都係冇🤷🏿咁點解一開始唔同我講有啲咩係冇嘅呢???搞到我揀咗幾次,全部都係都冇嘅😑最後求其揀杯雪梨菊花茶。嗌完嘢食就開始點歌,我就一直都有Red Mr會員同app,但係連極都連唔到,房內又冇remote,即係話下下都要行過去部機度揀歌🤔所以就叫咗職員過嚟,搞咗一輪之後都係處理唔到,佢哋叫我用朋友部電話試吓,我個朋友又要即刻download個app,搞一大輪終於得咗,結論係:有啲電話係唔知點解唔得🤷🏿明明都係iPho
嗌完嘢食就開始點歌,我就一直都有Red Mr會員同app,但係連極都連唔到,房內又冇remote,即係話下下都要行過去部機度揀歌🤔所以就叫咗職員過嚟,搞咗一輪之後都係處理唔到,佢哋叫我用朋友部電話試吓,我個朋友又要即刻download個app,搞一大輪終於得咗,結論係:有啲電話係唔知點解唔得🤷🏿明明都係iPhone咋喎…佢哋話其他客都試過呢個情況,即係一早已經知有呢個問題,咁點解唔準備多個remote呢?
原來我入嚟就係研究佢哋有啲咩飲品係有得叫,同埋研究點樣用電話個app...
搞咗咁大輪嘢啲嘢食都嚟到,未開始唱過歌已經用咗咁多時間研究點樣玩,好彩佢都話會補返啲時間俾我哋🫠
仲有,唱第一首歌,支咪已經冇電係咩玩法……
啲嘢食都正常嘅,但係呢個價錢我會expect好少少嘅質素…可能有得唱k拉返勻啦,唯有當係普通Red Mr咁。
最後佢補咗半個鐘有多俾我哋,覺得都fair嘅,不過就個體驗唔係咁好。
鰻魚炒飯
2023-03-03