2016-04-15 1511 瀏覽
好耐冇食過exp了,今晚和男友二人來這裡食個晚餐,因為6點半就去到了所以唔洗排隊等位!款式其實唔係太多,最後點了鮮茄水牛芝士薄餅和燒帶子墨魚忌廉汁意粉。鮮茄水牛芝士薄餅:好得意,落單後侍應放了個木製的X型座在我們枱上,原來是用來放pizza的~呢度的pizza係長長地既橢圓形黎既,pizza賣相好吸引,未食已經聞到好香,pizza上面的水牛芝士都唔少吖,正~pizza底外脆內軟,食落口口感很鬆軟,而且pizza焗得唔錯,見隔離枱份pizza焗得有點燶,我地呢份就好彩冇事。鮮茄感覺好juicy,配埋芝士感覺會冇咁漏,味道亦好夾呀!燒帶子墨魚忌廉汁意粉:見好多人都有叫這款意粉,就點黎試試啦。質素不錯的,意粉軟硬適中,都幾彈牙~帶子都煎得幾好味,唔會太熟太乾,時間掌握得唔錯。意粉上還有些蟹籽和菜苗,除了意粉的彈牙,還加了蟹籽和菜苗的爽脆,令到口感更豐富了!滿意,下次會再來試下其他款式的pizza

鮮茄水牛芝士薄餅:
鮮茄水牛芝士薄餅
燒帶子墨魚忌廉汁意粉:
燒帶子墨魚忌廉汁意粉
滿意,下次會再來試下其他款式的pizza

2016-04-14
鮮茄水牛芝士薄餅