2023-07-20 80 瀏覽
係大埔超級城冇咩嘢想食咁,行行下見到間昭和風裝修嘅🇯🇵洋食屋,門口仲有棵樹,隔離擺放左少量日本產品,瞬間俾佢吸引咗過去🤩,入到去不自覺咁以為自己去左日本!🤭🤭佢哋嘅熱門菜式係日式紅酒燉牛肉蛋包飯,當然要試下啦!要讚吓佢哋個牛肉🐮的確好軟腍腍,切開個蛋入面係滑蛋嚟~🤤店員都好細心,問咗我哋要唔要影相先切開個蛋包同淋埋醬汁😆!另外仲叫咗漢堡扒定食,睇佢哋嘅手繪menu仲以為得好少嘢,結果個定食係包意粉、薯仔沙律同薯條,大癲!🤣甜品嘅CP值都幾高,日式布甸好creamy,少少蛋香,多多焦糖味😋伯爵茶戚風蛋糕茶味香濃,配埋上面個奶蓋,入口甜而不膩😛 大埔店座位唔算多,二人位略嫌逼左少少,仲以為佢哋d嘢食都會細細份咁,結果都意外地大份😳,搞到張枱都唔係幾夠位😅如果想試佢哋嘅嘢食又想打靚卡,可以考慮去銅鑼灣或尖沙咀K11分店~😉
烤自家製和牛漢堡扒定食
烤自家製和牛漢堡扒定食