2021-03-23 30 瀏覽
自從轉咗公司,好耐都無平日去過Mega Box了,六點幾望住一批批放工的人隊,我就逆流而上咁,去了Mega Box的德國寶買野。之後見到九井壽司,以前都食過幾次,開業了好幾年,呢間最啱同小朋友去,因為裝修到火車咁,又有兒童餐!有一排無去食過,好懷念呀!龍蝦沙律壽司勁多龍蝦肉!北寄貝鮮甜,象拔蚌爽口,三文魚小卷一向都係抵食之選!主食就點了個迷你丼,有幾款選擇,我點了帶子加海膽,其實都似叫了兩款壽司的感覺,咁要自己屈指一算睇下單點定丼吸引d另外朋友點了豬軟骨烏冬,烏冬份量唔少,都幾彈牙,食完一定夠飽!豬軟骨炆到很淋 !軟殼蟹手卷唔錯,軟殼蟹很脆,份量佔了手卷的一半另外再點了北奇貝加洲卷,內裡有切碎的北寄貝,外面的蟹子好新鮮,一咬即爆!記得如果一次點4份,會有個迷你版抽獎,可惜我抽唔中星期一唔使點等位,慢慢食,感受舒服!

軟殼蟹手卷唔錯,軟殼蟹很脆,份量佔了手卷的一半
記得如果一次點4份,會有個迷你版抽獎,可惜我抽唔中

星期一唔使點等位,慢慢食,感受舒服!
2021-03-22