呢次就嚟試一下佢哋既個超值優惠菜單「,阿翁名菜蟹宴」👨🏻‍🍳👨🏻‍🍳「生拆蟹黃蟹肉翅」✨~優質的蟹黃和蟹肉,當用匙羹把滿滿的蟹肉和翅那刻就知道什麼是真材實料👍🏽👍🏽👍🏽「脆皮百花釀花膠」✨~擺盤簡約但釀花膠香口惹美,口感十足彈牙,加上廚師的秘製鮑魚汁,鮑魚汁完全有一種想把所有食都點這個汁的感,可想而知點解阿翁鮑魚點解會咁出名「阿翁官燕焗蟹蓋」✨~賣相精緻啖啖滿足,爆滿的蟹肉份量絕對唔係講笑,鮮味十足、調味剛剛好,喜歡食蟹既朋友必食邪惡之選「金牌脆皮燒乳鴿」✨~今次我就試咗燒乳鴿,食肉獸既我有時好怕食乳鴿有時好怕乳鴿無咩肉,呢度既乳鴿絕對唔會有呢個問題,啖啖肉之餘仲外脆內軟,朋友即刻咬落口仲有啲熱,證明火喉十足👍🏽👍🏽👍🏽👍🏽「瑤柱鮮蟹肉炒飯」✨~講到火喉十足一定要講呢一個蟹肉炒飯,足料真係唔駛講見到相都無得呃,瑤柱、蟹肉多種鮮味材料互相平衡,加埋炒飯炒到粒粒分明,開胃醒神!最後清爽既「蛋白石磨杏仁茶」✨同埋懷舊精緻既「中式甜品」✨結尾,真係好耐無試過食中菜可以咁滿足🫶🏻🫶🏻🫶🏻

• 生磨蛋白杏仁茶
  • 阿翁官燕焗蟹蓋