2019-10-14 521 瀏覽
已經係第二次食,一見到好多人推就想試。一入到去個裝飾好有韻味,好日本風,坐得又舒服,環境唔會好嘈雜。不時見到有人係到同三五知己食飯。 當中最好食同抵食係秋刀魚定食,60幾蚊就已經有一個set,仲要好飽。秋刀魚底有燒汁,店員會比個檸檬你加檸檬汁,又係另一翻風味。另外串燒都好抵食,如果7點前落單仲有特價。有唔少人都會叫玉子燒,係我食過最好味既玉子燒,果然無令人失望。當日我叫既係芝士蟹子玉子燒,性價比好高,40幾蚊已經令你食到飽,大件又好味。 另一個最多人叫既係蟹膏蟹肉煲,好足料,好抵食。陪鍋巴簡直係錦上添花。不過我個人都係中意食飯多d,如果有得揀我比較中意送飯。一個人大約100蚊既日本菜,唔洗加一,服務態度超好,咁既質素去邊到搵?