餐廳: 柞木炭家
優惠: 於此國泰夥伴餐廳用餐賺里 !
條款及細則:
須受其他國泰條款及細則約束。
鐵板燒肉食得多,以熱石嚟燒烤都係第一次試🤭店員向我哋介紹佢哋最近新推出嘅✨春之石海鮮盛饌二人套餐,有前菜、海鮮、和牛、甜品,聽起來相當吸引👍🏻👍🏻決定試吓✨春之石海鮮盛饌前菜先嚟😍✨海膽豆腐 - 入口幼滑,配搭紫菜、青瓜絲卷住一齊食,都幾有鮮味🥰✨熱石海鮮拼盤 套餐有鮑魚、扇貝、貴妃蚌、沙白聽店員介紹,熱石可以令海鮮燒起嚟溫度更均勻,有效保留海鮮嘅鮮味我哋將海鮮放喺預熱好嘅熱石上再加入調味好嘅蒜蓉牛油🥰唔使十分鐘海鮮就好快燒好🥰特別鍾意扇貝😍差不多有手掌咁大肉質Juicy夠嫩👍🏻👍🏻✨壽喜燒和牛有店員協助燒約七成熟🥰和牛呈霜降雪花紋,旁邊仲配有黑松露片、明太子、蘿蔔蓉👍🏻👍🏻咬落肉質軟嫩🥰成個口都充斥着和牛嘅油香味👍🏻👍🏻✨牛小排拼醬油五花肉牛小排油脂比例均勻,牛味相對較濃郁五花肉配搭醬油燒起嚟夠Juicy惹味主食,可二選一(人蔘雞湯/嚴選赤身蝦肉石燒飯)我哋揀咗✨嚴選赤身蝦肉石燒飯赤身蝦肉上有生牛肉碎、喺熱辣辣嘅石鍋上攪拌,牛肉隨即熟透,配搭少少蔥花同蛋絲,味道相當豐富😋🥰最後仲有兩款甜品✨焦糖香蕉 🍌 同✨焦糖布甸香蕉烘焗到非常軟淋🥰加埋面上嘅焦糖外脆內軟👍🏻👍🏻布丁🍮,入口軟化🥰
鐵板燒肉食得多,以熱石嚟燒烤都係第一次試🤭

店員向我哋介紹佢哋
最近新推出嘅✨春之石海鮮盛饌

✨春之石海鮮盛饌

前菜先嚟😍

✨熱石海鮮拼盤
套餐有鮑魚、扇貝、貴妃蚌、沙白

特別鍾意扇貝😍差不多有手掌咁大肉質Juicy夠嫩👍🏻👍🏻

✨壽喜燒和牛
有店員協助燒約七成熟🥰
和牛呈霜降雪花紋,
旁邊仲配有黑松露片、明太子、蘿蔔蓉👍🏻👍🏻
咬落肉質軟嫩🥰成個口都充斥着和牛嘅油香味👍🏻👍🏻

✨牛小排拼醬油五花肉
牛小排油脂比例均勻,牛味相對較濃郁
五花肉配搭醬油燒起嚟夠Juicy惹味

主食,可二選一(人蔘雞湯/嚴選赤身蝦肉石燒飯)

我哋揀咗
✨嚴選赤身蝦肉石燒飯

🥰最後仲有兩款甜品
✨焦糖香蕉 🍌 同✨焦糖布甸
香蕉烘焗到非常軟淋🥰加埋面上嘅焦糖外脆內軟👍🏻👍🏻

布丁🍮,入口軟化🥰🥰甜而不膩
可以食晒兩款甜品超滿足丫😆

跟餐仲可以+$20升級 水果沙冰
✨菠蘿柚子沙冰🍧
✨藍海洋沙冰 🍧
最近天氣咁熱,飲番杯沙冰夠晒清爽