2019-06-23 897 瀏覽
今日收工友人約左我去旺角食晚餐因為兩個人,想環境清靜點,就去左中間點旺角,友人搵到呢間西餐就一齊試試~環境唔算好大,但座位之間都算是有一定的間距,而且有高既椅子同枱,感覺都幾歐美,幾靚~我地晚上7:30左右到達,唔算好多人去到8:00開始愈來愈多人入座叫左個個好特別既雀巢手工薄餅呢個真係超讚,因為個人好鐘意食火箭菜,佢成個pizza面都鋪滿晒!而且pizza係好脆口,有d黑松露既蘑菇配上,配搭好新穎,新穎得黎幾好味!!之後黎既就係慢煮肉眼扒配農夫菜驚喜既係份量咁大農夫菜有我朋友最愛的紫蕃薯肉質係幾軟,唔係厚既牛扒,但都食到好飽如果係兩個人食,絕對足夠!再叫左杯熱既朱古力咖啡~都係有水準既!埋單$350左右,我覺得西餐黎講係性價比好高!有牛扒又有pizza都只係二百蚊內一個人(我地兩個人食得剛剛好)!旺角要搵間寧靜舒適就揀呢度啦!
今日收工友人約左我去旺角食晚餐

我地晚上7:30左右到達,唔算好多人

去到8:00開始愈來愈多人入座

叫左個個好特別既雀巢手工薄餅

之後黎既就係慢煮肉眼扒配農夫菜
驚喜既係份量咁大
農夫菜有我朋友最愛的紫蕃薯
肉質係幾軟,唔係厚既牛扒,但都食到好飽
如果係兩個人食,絕對足夠!

再叫左杯熱既朱古力咖啡~都係有水準既!