今日假期約咗朋友去到深水埗Kokoni 食嘢,未去之前已經睇咗IG有好多人都大讚呢到嘅野食同飲品,所以我都好期待!我係星期六大概1點左右到,無人排隊,仲有好多位淨,但去到3-4點就開始多人。🌟抹茶特調 ($60)呢杯飲品材料係豆腐丶燕麥奶同抹茶。送到上枱個陣,職員同我講記得好攪勻先飲。一飲口就食到豆腐碎再加抺茶味,呢個配搭好夾😋!唔會過甜啱啱好,好飲到我決定會再去多次飲🥰。🌟牛油果Egg Drop ($72)呢間舖頭嘅egg drop ,我見基本上每枱都有叫😋。我亦都唔例外,叫咗牛油果egg drop!入面有半個牛油果係啱啱好熟,個炒蛋亦好滑,好香。Egg drop仲夾住一塊沙律菜,令成個包唔會太滯🥰。另外,餐廳仲係寵物友善餐廳,提供埋寵物野食。各位主人可以同狗仔一齊食嘢😆

🌟抹茶特調 ($60)

抹茶特調

🌟牛油果Egg Drop ($72)
牛油果Egg  Drop

抹茶特調